Πρόσκληση στην δράση «Συναντήσεις Διαμεσολαβητών»

Θεσσαλονίκη 23 Απριλίου 2024

Αγαπητές Διαμεσολαβήτριες – Αγαπητοί Διαμεσολαβητές,

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη μιας νέας δράσης  συναντήσεων με στόχο την ανταλλαγή γνώσης, εμπειριών και καλών πρακτικών μεταξύ των Διαμεσολαβητών. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν δυναμικό χώρο όπου οι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να συζητήσουν, να μοιραστούν εμπειρίες και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους, αντιμετωπίζοντας από κοινού τις προκλήσεις της διαμεσολάβησης.

Ημερομηνία και Ώρα: Κάθε 2η  Παρασκευή, 14:00 – 16:00

Τοποθεσία: Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται είτε  στη βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Δωδεκανήσου 10Α -3ος όροφος) είτε -σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του χώρου-  διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom. Για τις διαδικτυακές συναντήσεις, ο σύνδεσμος zoom θα αποστέλλεται μέσω email τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν από τη συνάντηση.

Πώς να Συμμετέχετε: Για να εγγραφείτε, μπορείτε να στείλετε   email στο info@ikdth.gr   με το ονοματεπώνυμό σας, και θέμα  “Εγγραφή στις Συναντήσεις Διαμεσολαβητών του ΙΚΔΘ”.

Η 1η συνάντηση  ορίζεται για την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024  

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να συμβάλετε με τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις προτάσεις σας, προκειμένου να καταστήσουμε αυτή την πρωτοβουλία έναν πλούσιο τόπο ανταλλαγής και ανάπτυξης διαλόγου. Η συμμετοχή σας σημαίνει ότι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα μέλλον στη διαμεσολάβηση που θα είναι πιο καινοτόμο, αποτελεσματικό και συνεργατικό.

Αναμένουμε με μεγάλη χαρά τη συμμετοχή σας και τη συνεισφορά σας σε αυτό τον σημαντικό διάλογο. Ας εργαστούμε μαζί για την ανάπτυξη και ενίσχυση της διαμεσολαβητικής κοινότητας στη Θεσσαλονίκη.

Η Πρόεδρος

Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη

Δείτε επίσης