ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Σε συνέχεια της από 21/5/2019 απόφασης της Επιτροπής Εξετάσεων της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης ανακοινώνουμε τα εξής:

Ημερομηνία και Χώρος Διεξαγωγής Εξετάσεων

Σε εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 202 παρ. 2 εδ. Β.1 του Ν. 4512/2018 (Α’ 5), η Επιτροπή Εξετάσεων της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης ορίζει ως ημερομηνία γραπτών εξετάσεων των υποψηφίων διαμεσολαβητών σε πανελλήνια κλίμακα, που έχουν εκπαιδευθεί – καταρτισθεί επιτυχώς από τους φορείς κατάρτισης, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, οι οποίες θα διενεργηθούν στο Εφετείο Αθηνών στις 10:00 π.μ. (χρονική περίοδος 10:30-13:30).

Η Επιτροπή Εξετάσεων της Κ.Ε.Δ. ενημερώνει τους υποψηφίους διαμεσολαβητές ότι απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα εντός της αίθουσας καθ’ όλη την διάρκεια της εξέτασης. Σε περίπτωση εντοπισμού κινητού τηλεφώνου στην αίθουσα ο υποψήφιος θα αποβάλλεται από τις εξετάσεις.  

Ελάχιστη προβλεπόμενη αποχώρηση από την αίθουσα 60΄ μετά την έναρξη των εξετάσεων.

     2. Αίτηση Συμμετοχής στις Εξετάσεις (αποκλειστικά στους Φορείς Κατάρτισης)

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση προς την Επιτροπή Εξετάσεων, η οποία πρέπει να συνοδεύεται από το απαραίτητο αποδεικτικό επιτυχούς εκπαίδευσης – κατάρτισης του οικείου Φορέα Κατάρτισης, καθώς και παράβολο εκατό (100) ευρώ υπέρ του Δημοσίου (Διπλότυπο Είσπραξης Δ.Ο.Υ. ΚΑΕ 3741).

* Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα έκδοσης από το e-paravolo.

* Το παράβολο υπέρ του δημοσίου, εκτός από την ηλεκτρονική αποστολή, θα προσκομιστεί υποχρεωτικά κατά την διάρκεια της γραπτής εξέτασης επί ποινή ακυρότητας της συμμετοχής του υποψήφιου διαμεσολαβητή.

* Επισυνάπτεται υπόδειγμα αίτησης.

Οι υποψήφιοι διαμεσολαβητές θα καταθέτουν μόνο ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους από 14 έως 20 Ιουνίου 2019 στον Φορέα Κατάρτισης που έχουν εκπαιδευτεί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Παρακαλείσθε να παρακολουθείτε το site: http://www.diamesolavisi.gov.gr για νεότερες ανακοινώσεις. 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Ευτύχιος Νικόπουλος
Χρυσούλα Πλατιά (αναπλ.)
Δημήτριος Μελίδης
Γεώργιος Κατραχούρας
Αθανάσιος Δράγιος (αναπλ.)
Ανδρέας Νικολόπουλος (αναπλ.)
Ρωξάνη Κωστατζίκη
Δημήτριος Μάντζος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λουκία Μαστροπέρρου

Δείτε επίσης