Ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ. σχετικά με την Ανακοίνωση Γραπτών Εξετάσεων Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών Υπουργείου Δικαιοσύνης

Η Επιτροπή Εξετάσεων της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σε εφαρμογή του άρθρου 28 του ν.4640/2019, ανακοινώνει ότι οι γραπτές εξετάσεις πιστοποίησης διαμεσολαβητών θα πραγματοποιηθούν σε μία ημέρα,  τη 12η Ιουνίου 2021, ημέρα Σάββατο ώρες 11.00 – 14.00, στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών, επί της οδού Κυρίλλου Λουκάρεως 14.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει, την προηγούμενη ημέρα, να έχουν υποβληθεί σε self-test για covid-19 και την ημέρα των εξετάσεων να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους και τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος.

Η προσέλευση θα ξεκινήσει 45’ νωρίτερα, δηλαδή 10.15, προκειμένου να τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντός της αίθουσας είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα. 

Οι Φορείς Κατάρτισης καλούνται να διαβιβάσουν, προς την Κ.Ε.Δ., τα δικαιολογητικά των συμμετεχόντων στις εξετάσεις, σε φυσικό φάκελο, στην ταχυδρομική διεύθυνση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, γραφείο 58 – Πρωτόκολλο, Μεσογείων 96, Τ.Κ. 115 27, Αθήνα. 

Από τη γραμματεία της Κ.Ε.Δ.,

Αικατερίνη Μάρου

Δείτε επίσης