Ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ. σχετικά με την Διαπίστευση επιτυχόντων Διαμεσολαβητών στις εξετάσεις περιόδου Ιανουαρίου-Ιουνίου 2020 και εγγραφή τους στο Μητρώο Διαμεσολαβητών

Η Επιτροπή Εξετάσεων αποτελούμενη από τους: Ευτύχιο Νικόπουλο, Πρόεδρο, Χρυσούλα Πλατιά, αναπλ. Πρόεδρο, και μέλη, Δημήτριο Μελίδη, Γεώργιο Κατραχούρα, Ρωξάνη Κωστατζίκη, Δημήτριο Μάντζο, Αθανάσιο Δράγιο, Ανδρέα Νικολόπουλο, ο οποίος αντικαταστήθηκε από τον Σταύρο Τσορμπατζόγλου, ύστερα από την διεξαγωγή της διαδικασίας, εξέδωσε αποτελέσματα, τα οποία κατέθεσε στην Κ.Ε.Δ..

Η Κεντρική Επιτροπή Διαμεσολάβησης, σύμφωνα με τα άρθρα 202 και 203 του Ν. 4512/2018, προέβη στην διαπίστευση των επιτυχόντων στις Εξετάσεις Υποψηφίων Διαμεσολαβητών περιόδου Ιανουαρίου – Ιουνίου 2020 και ενέκρινε την εγγραφή τους στο Μητρώο Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Για να δείτε αν είστε επιτυχών/ούσα στις εξετάσεις παρακαλούμε αναζητήστε το επώνυμό σας στο μητρώο διαμεσολαβητών ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο:

http://www.diamesolavisi.gov.gr/mitrwo-diamesolavitwn

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας στο μητρώο ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να συμπληρώσετε το προφίλ σας. Για την ακριβή ημέρα θα αναρτηθεί νεότερη ανακοινωση στον ιστότοπο της διαμεσολάβησης του Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Με εντολή του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.

Χαράλαμπου Μαχαίρα Αρεοπαγίτη ε.τ.

Η Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.

Λουκία Μαστροπέρρου

Δείτε επίσης